Onze behandelingen

Populaire behandelingen

Permanente Laserontharing

Skinfusor

Mesotherapie

Semi Permanente make-up

Meer diensten

Gelaatsverzorging Huidverbetering

Babor huidverbetering (cosmeceuticals)

Wenkbrauw en wimper behandelingen

Ontharingen

Cosmedische verzorgingen

Massages

Orthomoleculaire therapie (functionele geneeskunde)

LPG-Endermologie

Duo Behandelingen

Frequently Asked Questions

Best boek je eerst de Grand Classic Gelaatsverzorging dan kijken we hoe je huid reageert en wat je verder nodig hebt om je huid te verbeteren. Deze verzorging kan ter plaatse volledig gepersonaliseerd worden naargelang hoe je huid reageert.

Afspraken kunnen enkel telefonisch, via 0456763668 of 0485784334 of via mail, info@skinandhealthclinic.be geannuleerd of verplaatst worden. En dit minstens 48 uur voor aanvang van de behandeling.

Een afspraak dient ten laatste 48 uur voor aanvang van de verzorging aangepast te worden dit om iedereen een optimale service te kunnen garanderen. Daarnaast kan je zelf een afspraak kosteloos online verplaatsen aan de hand van je bevestigingsmail en dit tot 72 uur voor aanvang van de behandeling. 

Wanneer u een afspraak maakte maar tijdig (meer dan 48 uur voor de behandeling) of door onmacht dient te annuleren blijft u betaalde voorschot staan. Maakt u een nieuwe afspraak online dient u opnieuw een voorschot te betalen, daar het systeem deze anders automatisch annuleert. Beide voorschotten worden afgerekend na de volgende afspraak. Voorschotten worden niet terug gestort.

Aan de hand van de code die op de bon staat kan je zelf online een afspraak boeken. Je dient hiervoor geen voorschot meer te betalen indien het bedrag van de bon hoger of gelijk is aan het bedrag van het voorschot. Breng steeds je bon mee naar de afspraak.

Cadeaubonnen kunnen enkel gebruikt worden voor producten in de clinic en kunnen steeds afgehaald worden op afspraak.

Bel ons voor een afspraak of boek online