Onze behandelingen

Populaire behandelingen

Laserontharing

Laser ontharing of permanente ontharing is dé manier om komaf te maken met overtollig haargroei

Microneedling

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verdraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

Permanente make-up

Semi permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat.

Meer diensten

Gelaatsverzorging Huidverbetering

Wanneer u voor het eerst komt voor een gelaatsverzorging zal het steeds de “GRAND CLASSIC” verzorging zijn, nadien wordt door de schoonheidsspecialiste gekozen welke verzorging best bij de noden van de huid past.

Wenkbrauw en wimper behandelingen

Epilaties

Cosmedische verzorgingen

Cosmedische verzorgingen zijn een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaamverbeterende behandelingen, zoals rimpelbehandelingen met injectables, gezichtspeelings, LED-licht therapie, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en cellulitisbehandelingen. 

Massages

Voedingscoaching

Heb jij altijd al gewicht willen verliezen?

LPG-Endermologie

LPG Endermologie is de bekendste & meest doeltreffende manier om komaf te maken met cellulite, huidverslapping & onderhuids vet.

Frequently Asked Questions

Best boek je eerst de grand classic Gelaatsverzorging dan kijken we hoe je huid reageert en wat je verder nodig hebt om je huid te verbeteren. Deze verzorging kan ter plaatse volledig gepersonaliseerd worden naargelang hoe je huid reageert.

Afspraken kunnen enkel telefonisch, via 050698819 of 0485784334 of via mail, info@skinandhealthclinic.be geannuleerd of verplaatst worden.

Een afspraak dient ten laatste 48u voor aanvang van de verzorging aangepast te worden dit om iedereen een optimale service te kunnen garanderen.

Wanneer u een afspraak maakte maar tijdig of door onmacht dient te annuleren blijft u betaalde voorschot staan. Maakt u een nieuwe afspraak online dient u opnieuw een voorschot te betalen, daar het systeem deze anders automatisch annuleert. Beide voorschotten worden afgerekend na de volgende afspraak. Voorschotten worden niet terug gestort.

bel of mail ons om uw afspraak in te boeken, zo dient u geen voorschot te betalen

Cadeaubonnen kunnen enkel gebruikt worden voor producten in de clinic en kunnen steeds afgehaald worden op afspraak.

Bel ons voor een afspraak of boek online