Huidimperfecties weglaseren

HOE WERKT DEZE LASER?

De Blauman laser is een veilige en effectieve technologie voor het verminderen van de verschijning van pigmentvlekken en andere huidimperfecties. Het werkt door middel van een geconcentreerde lichtstraal die pigmentcellen vernietigt zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

• Coagulatie: oxyhemoglobine heeft de licht absorberende eigenschap van de laser tussen 400 en 600 nm door het om te zetten in warmte en stolling.

• Ablatie: wanneer een aanzienlijke hoeveelheid laserenergie wordt toegepast, begint het weefsel te verdampen en te vernietigen totdat het verdwijnt. Deze eigenschap verwijdert weefsel.

• Bactericide: blauw licht stimuleert een bacterieel enzym dat hetzelfde toxische effect bereikt als zuurstofwater/peroxiden, maar schaadt de huid niet omdat peroxiden plaatselijk in bacteriën voorkomen

TOEPASSINGEN IN DE PRAKTIJK

• Coagulatie: er zijn veel laesies op het huidoppervlak die een vasculaire oorsprong hebben (kersenangiomen, teleangiëctastieën, …)

• Ablatie: op het huidoppervlak bevindt zich een grote verscheidenheid aan gepigmenteerde en niet-gepigmenteerde goedaardige letsels die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien kan weefsel worden verwijderd zonder te bloeden, zodat een drainage traject kan worden uitgevoerd voor cysten, puistige acne letsels enz.

• Bacteridide: belangrijkste toepassing van blauwe laser in de dermatologie met betrekking tot het verwijderen van bacteriën is acne, hoewel hij ook kan worden gebruikt om de genezing van open wonden te versnellen.

GEPIGMENTEERDE LAESIES

Blauman is de perfecte laser om huid onvolkomenheden zoals naevi, seborrheic keratosis, ouderdomsvlekken en nog veel meer te verwijderen in slechts één behandeling. Tijdens de behandeling wordt de laser op de pigmentvlek gericht en wordt er een puls van licht afgegeven. Afhankelijk van de grootte en diepte van de vlek, kan er één of meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen en de duur van de sessie is afhankelijk van de grootte en het type van de pigmentvlekken. Om de resultaten te behouden en verdere pigmentvorming te voorkomen, is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon.

VASCULAIRE LAESIES

Spider naevus, teleangiëctasieën en kersen angiomen kunnen worden behandeld met behulp van onze Blauman laser. De laser zendt een geconcentreerde lichtstraal uit die de bloedvaten in het spinnetje verwarmt en het bloedvat vernietigt, waardoor ze na verloop van tijd verdwijnen.

De behandeling is meestal snel en pijnloos.

Er is slechts één behandeling doordat bloed wordt geabsorbeerd door de innovatieve blauwe lasertechnologie.

STEELWRATJES WEG LASEREN

Het is mogelijk om steelwratjes te verwijderen met behulp van een blauman laser. Deze methode maakt gebruik van een geconcentreerde lichtstraal om het steelwratje te verdampen.

Tijdens de behandeling wordt het steelwratje blootgesteld aan de laserstraal, waardoor het weefsel op de steel van het wratje verdampt. Het steelwratje wordt dan losgeknipt van de huid en verwijderd.

ACNEBEHANDELING

In één sessie wordt de actieve acne verminderd met 69% in de eerste 3 dagen, en 83% na 7 dagen. Folliculaire kanalen worden geopend door middel van de blauwe diode laser waardoor het sebum vrijkomt. De sebumproductie wordt gereguleerd, schadelijke bacteriën worden gedood en het wondje en de huid er rond wordt gedesinfecteerd en terug gesloten. 92% van de klanten melden verbetering van de acne en scoren de verbetering met 4,39 op 5.

PRIJSLIJST

Milia (gerstkorrel) 35,00 

Meerdere Milia 50,00 

Milia zone 150,00 

Acné 175,00 

Lentigo Solaris 100,00 

Meerdere kleine Lentigo Solaris 175,00 

1 Zone Lentigo’s (10cm-10cm) 250,00 

Lentigo’s handen 175,00 

1 Verruca Sebhorrica 75,-

Meerdere Verruca Sebhorrica 120,00 

1 Zone Verruca Sebhorrica
(10cm-10cm) 175,-

 1 Spider Neavus 35,- 35,00 

Meerdere Spider Neavus 75,00

 Laser voor couperose 175,00 

Adertjes rond de neusvleugels
75,-

 Angioma Senilis 50,-

Meerdere Angioma Senilis 75,00 

1 Zone Angioma Senillis (10cm10cm) 100,- 

 Verruca Vulgaris (wrat) 50,00 

Meerdere wratten 100,00

 Dermale Naevus (moedervlek)
75,- 

Meerdere Dermale Naevus
(moedervlekken) 120,00 

Beenvaatjes 150,-