Laserontharing

Laser ontharing of permanente ontharing is dé manier om komaf te maken met overtollig haargroei. Bij permanente ontharing hecht de laser zich vast op het pigment van het haartje, het is daarom belangrijk dat de haren een donkere kleur hebben. De huid van de patient heeft best een bleke huid, omdat de laser zich vast zet op het pigment van het haartje.

 

Het haartje wordt net als een splinter uit de huid geduwd. Het haartje komt niet meer terug. Aangezien onze haren in drie verschillende stadia groeien, en er slechts één stadium (anagene fase) kan gelaserd worden zijn tien behandelingen nodig om volledig komaf te maken met overtollig haar.

Twee weken na de eerste behandeling dient de gelaserde zone gewaxt te worden, dit om de haren sneller in de Anagene fase te brengen, hierdoor kunnen we de aantal sessies verminderen. (deze waxsessie zit in de prijs van uw abonnement inbegrepen en krijgt u dus volledig GRATIS).

De behandeling

Tussen elke laserbehandeling dienen 5-6 weken te zitten, de dag voor de behandeling moet de te laseren zone geschoren worden. 
1e laser sessie: waxen van de gelaserde zone twee weken erna
2e laser sessie: vier weken na waxen tussen elke laser behandeling 5-6 weken
Tussen behandelingen door moet er te behandelen zone geschoren worden, en blootstellen aan de zon moet 48 uur voorkomen worden. Door gebruik van de diodelaser is het volledig veilig in gebruik.

Abonnementsprijs is een verminderde prijs voor 5 behandelingen, dit bedrag wordt voor aanvang van de eerste behandeling volledig betaald, d.w.z dat je 2 abonnementen nodig hebt om haarvrij te zijn.

Vrouwen