Laserontharing

Laserontharing of permanente ontharing is dé manier om komaf te maken met overtollig haargroei. De laser hecht zich vast op het pigment van het haartje, ideaal is het dus wanneer je een bleke huid hebt en donkere haren. Zo kan de laser zich focussen op het pigment van het haartje. 

Onze haren groeien in 3 fases: groeifase, rustfase en uitvalsfase. Enkel de haren in de groeifase kunnen gelazerd worden aangezien de haarfolikel enkel in deze fase voldoende pigment heeft om behandelt te worden. Daarom zijn er ook meerdere behandelingen nodig om volledig haarvrij te zijn. 

Twee weken na de behandeling dient de gelazerde zone gewaxt te worden. Dit om de haren sneller in de groeifase te brengen en om gelazerde haren die nog niet zijn uitgevallen te verwijderen. Hierdoor kunnen we de aantal sessies verminderen. 

Let op! We kunnen geen garantie geven dat de haren wegblijven na zwangerschap. Door hormonale schommelingen in het lichaam kunnen nieuwe haren tevoorschijn komen. Enkele extra beurten laserontharing kunnen dit probleem oplossen.  

 

De behandeling

Tussen elke laserbehandeling zitten 5-6 weken. Er moet gewaxt worden na elke lasersessie, de eerste wax beurt zit inbegrepen in de abonnementsprijs. 

2 weken na de lasersessie moet er gewaxt worden, 4 weken na de wax beurt mag er terug gelazerd worden. 

De dag voor de laserbehandeling moet de te laserende zone geschoren worden. 

Blootstelling aan de zon moet 48u na het laseren vermeden worden.

Door gebruik van de diodelaser is de behandeling zo goed als pijnloos en volledig veilig in gebruik. 

 

Abonnementsprijs is een verminderde prijs voor 5 behandelingen, dit bedrag wordt voor aanvang van de eerste behandeling volledig betaald.

 Er zijn gemiddeld 10 behandelingen nodig om haarvrij te zijn d.w.z dat je 2 abonnementen nodig zal hebben.

Vrouwen