Meet the dreamteam

An-Sofie studeerde schoonheidsverzorging in het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge, was assistent Spa manager aan boord van luxe cruiseschepen, runde een schoonheidsinstituut aan de kust van Knokke-Heist en werkte als vertegenwoordigster en trainster voor internationaal bekende cosmetica merken. 

De volgende stap in haar carrière als schoonheidsspecialiste, het openen van haar eigen zaak liet niet lang op zich wachten. In februari 2015 werd An-Sofie zelfstandige in bijberoep en in augustus 2015 opende ze haar eerste salon in Jabbeke. Door het constant bijscholen in nieuwe technieken en behandelingen, in combinatie van de nieuwste apperatuur, blijft de zaak up to date en innovatief. Van je passie je job maken is wat voor An-Sofie een droom is die uitkomt.

Na diverse opleidingen in London, Amsterdam, Thailand, Aken, Parijs en LA, heeft ze zich gespecialiseerd in het nabehandelen van chirurgie, huidverbetering, voedingscoaching en het losmaken van spierspanning.

Sinds februari 2020 is de volledig nieuwe Clinic te vinden op de Gistelse Steenweg te Brugge, waar An-Sofie wordt bijgestaan worden door haar collega’s Lauren, Anouk, Julie & Axelle. Zij staan in voor de cosmedische schoonheidsbehandelingen, terwijl An-Sofie zich constant verder specialiseert in voeding, gezondheid en huidverbetering van binnenuit. Dankzij haar opleiding bij KPNI België kan ze zich orthomoleculaire therapeut noemen.

Lauren maakt sinds november 2020 deel uit van het Skin and Health Clinic team.

Lauren studeerde schoonheidsverzorging en Wellness & Wellbeing.  Ze is allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering, massages en permanente make-up. 

Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en massages.   In haar vrije tijd is Lauren altijd te vinden voor lekker te eten en een gezellige babbel. Verder houdt ze ook heel erg van reizen.

Anouk maakt vanaf december 2021 deel uit van het team Skin & Health Clinic.   Ze studeerde bij aanvang haartooi aan Technisch Instituut Heilige Familie maar merkte al snel daar haar echte passie schoonheidsverzorging en masseren is. Haar specialisaties in de Clinic zijn de Zoner trilogy behandelingen, massages en huidverbetering. Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen, lashlift & browbar.   In haar vrije tijd vindt ze haar rust in schilderen en gaat ze graag met 2 op avontuur, een lange wandeling, lekker gaan eten of een reisje.   

 

Sinds januari 2022 maakt Julie deel uit van het Skin & Health Clinic Team. Julie studeerde samen met An-Sofie schoonheidsverzorging aan het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge. Haar specialisaties in de Clinic zijn huidverbetering, pedicures en Semi Permanente Make-up.  Haar Favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en pedicures.   

In haar vrije tijd is ze niet vaak thuis te vinden, sport is naast schoonheidszorgen haar grootste passie.  Al staat ze ook altijd klaar voor een lekker hapje met een drankje.   

 

Na haar opleiding en specialisatiejaar schoonheidsverzorging in het Technisch Instituut Heilige Familie is Joyce in 2017 afgestudeerd en heeft ze daarna net zoals An-Sofie in London gestudeerd en een aantal jaren op luxe cruiseschepen gewerkt waar ze schoonheidsspecialiste en later ook Spa manager was.


Joyce is all-round schoonheidsspecialiste maar haar lievelingsbehandelingen zijn (deeptissue)massages en gelaatsverzorgingen.

In haar vrije tijd spendeert Joyce veel tijd met haar hondje en rijd ze paard. Verder reist ze graag de wereld rond en gaat ze graag een hapje eten op restaurant.

Axelle maakt sinds kort deel uit van ons team, ze komt op donderdagmiddag helpen.

Haar favoriete behandelingen zijn pedicure en Gelaatsverzorging.

In haar vrije tijd gaat ze graag winkelen, uit eten en spendeert ze tijd buiten met haar viervoeters.

Onze jongste aanwinst is super positief, enthousiast en gemotiveerd.

Gabriella Helena zal vanaf februari op woensdag middag en avond deel uitmaken van ons team.
Zoals je waarschijnlijk kan raden heeft deze jonge dame haar naam gestolen uit haar Braziliaanse roots. Noem haar gerust Gabriella.

Gabriella haar lievelingsbehandelingen zijn gelaatsverzorging en ontharing.
In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vrienden, en gaat ze graag gaan shoppen. Ook gaat ze graag uit eten met haar vriend en brengt ze graag een bezoekje aan de cinema.