Meet the dreamteam

An-Sofie studeerde schoonheidsverzorging in het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge, was assistent Spa manager aan boord van luxe cruiseschepen, runde een schoonheidsinstituut aan de kust van Knokke-Heist en werkte als vertegenwoordigster en trainster voor internationaal bekende cosmetica merken. 

De volgende stap in haar carrière als schoonheidsspecialiste, het openen van haar eigen zaak liet niet lang op zich wachten. In februari 2015 werd An-Sofie zelfstandige in bijberoep en in augustus 2015 opende ze een volledig nieuw salon. Door het constant bijscholen in nieuwe technieken en behandelingen, in combinatie van de nieuwste apperatuur, blijft de zaak up to date en innovatief. Van je passie je job maken is wat voor An-Sofie een droom is die uitkomt.

Na diverse opleidingen in London, Amsterdam, Thailand, Aken, Parijs en LA, heeft ze zich gespecialiseerd in het nabehandelen van chirurgie, huidverbetering, voedingscoaching en het losmaken van spierspanning.

Sinds februari 2020 is de volledig nieuwe Clinic te vinden op de Gistelse Steenweg te Brugge, waar An-Sofie wordt bijgestaan worden door haar collega’s Lauren, Anouk en Julie. Zij staan in voor de cosmedische schoonheidsbehandelingen, terwijl An-Sofie zich constant verder specialiseert in voeding, gezondheid en huidverbetering van binnenuit. Dankzij haar opleiding binnen KPNI België kan ze zich binnenkort orthomoleculaire therapeut noemen.

Lauren maakt sinds november 2020 deel uit van het Skin and health clinic team. Ze is allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering, massages en permanente make-up. 

Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en massages.   In haar vrije tijd is Lauren altijd te vinden voor lekker te eten en een gezellige babbel. Verder houdt ze ook heel erg van reizen.

 Tot snel bij Skin & Health Clinic

 

Anouk maakt vanaf december 2021 deel uit van het team Skin & Health Clinic.   Haar specialisaties in het salon zijn de Zoner trilogy behandelingen, massages en huidverbetering. Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen, lashlift & browbar.   In haar vrije tijd vindt ze haar rust in schilderen en gaat ze graag met 2 op avontuur, een lange wandeling, lekker gaan eten of een reisje.   

Tot snel bij Skin & Health Clinic

Sinds januari 2022 maakt Julie deel uit van het Skin & Health Clinic Team. Haar specialisaties in het salon zijn huidverbetering, pedicures en spmu.  Haar Favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en pedicures.   

In haar vrije tijd is ze nooit thuis te vinden, sport is naast werken haar grootste passie.  Al staat ze ook altijd klaar voor een lekker hapje met een drankje.   

Verder in haar leven wil ze nog veel reizen en staat Mexico, Costa Rica en een rondreis door Amerika in haar top 3. 

 Tot snel bij Skin & Health Clinic