Meet the dreamteam

An-Sofie (Bedrijfsleider) studeerde schoonheidsverzorging in het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge, was assistent Spa manager aan boord van luxe cruiseschepen, runde een schoonheidsinstituut aan de kust van Knokke-Heist en werkte als vertegenwoordigster en trainster voor internationaal bekende cosmetica merken. 

Na diverse opleidingen in London, Amsterdam, Thailand, Aken, Parijs en LA, heeft ze zich gespecialiseerd in het na behandelen van chirurgie, huidverbetering, orthomoleculaire therapie en het losmaken van spierspanning. In februari 2015 startte An-Sofie haar praktijk onder de naam ” Esthetiek An-Sofie” te Jabbeke.

Sinds februari 2020 is de volledig nieuwe Clinic te vinden op de Gistelse Steenweg te Brugge, de naamsverandering vond plaats in 2019 nadat An-Sofie zich constant verder specialiseerde in voeding, gezondheid en huidverbetering van binnenuit. Dankzij haar opleiding bij KPNI (Melle) kan ze zichzelf orthomoleculaire therapeut noemen.

Vanaf maart 2024 bevindt er een tweede vestiging in Gent waar An-Sofie een groter publiek kan afhelpen van hun huidproblemen. 

Lauren ( SPA Manager) maakt sinds november 2020 deel uit van het Skin and Health Clinic team.

Lauren studeerde schoonheidsverzorging en Wellbeing- & Vitaliteitsmanagement.  Ze is allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering, massages en permanente make-up. 

Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en massages.   In haar vrije tijd is Lauren altijd te vinden voor lekker te eten en een gezellige babbel. Verder houdt ze ook heel erg van reizen.

Anouk maakt vanaf december 2021 deel uit van het team Skin & Health Clinic.   Ze studeerde bij aanvang haartooi aan Technisch Instituut Heilige Familie maar merkte al snel dat haar echte passie schoonheidsverzorging en masseren is. Haar specialisaties in de Clinic zijn de Zoner trilogy behandelingen, massages en huidverbetering. Haar favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen, lashlift & browbar.   In haar vrije tijd vindt ze haar rust in schilderen en gaat ze graag met 2 op avontuur, een lange wandeling, lekker gaan eten of een reisje.   

Sinds januari 2022 maakt Julie deel uit van het Skin & Health Clinic Team. Julie studeerde samen met An-Sofie schoonheidsverzorging aan het Technisch Instituut Heilige Familie te Brugge. Haar specialisaties in de Clinic zijn huidverbetering, pedicures en Semi Permanente Make-up.  Haar Favoriete behandelingen zijn gelaatsverzorgingen en pedicures.   

In haar vrije tijd is ze niet vaak thuis te vinden, sport is naast schoonheidszorgen haar grootste passie.  Al staat ze ook altijd klaar voor een lekker hapje met een drankje.   

Sinds begin 2024 maakt Joyce deel uit van Team Skin & Health Clinic.

Na haar opleiding en specialisatiejaar schoonheidsverzorging in het Technisch Instituut Heilige Familie is Joyce in 2017 afgestudeerd en heeft ze daarna net zoals An-Sofie in London gestudeerd en een aantal jaren op luxe cruiseschepen gewerkt waar ze schoonheidsspecialiste en later ook Spamanager was.

Joyce is all-round schoonheidsspecialiste maar haar lievelingsbehandelingen zijn (deep tissue)massages en gelaatsverzorgingen.

In haar vrije tijd spendeert Joyce veel tijd met haar hondje en rijdt ze paard. Verder reist ze graag de wereld rond en gaat ze graag een hapje eten op restaurant.

Axelle maakt sinds december 2023 deel uit van ons team, ze komt op vrijdag en tijdens de vakanties helpen.

Haar favoriete behandelingen zijn pedicure en Gelaatsverzorging.

In haar vrije tijd gaat ze graag winkelen, uit eten en spendeert ze tijd buiten met haar viervoeters.

Onze jongste aanwinst is super positief, enthousiast en gemotiveerd.

Gabriella Helena maakt sinds februari 2024 deel uit van het team. 
Zoals je waarschijnlijk kan raden heeft deze jonge dame haar naam gestolen uit haar Braziliaanse roots. Noem haar gerust Gabriella.

Gabriella haar lievelingsbehandelingen zijn gelaatsverzorging, massages en ontharing.
In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vrienden en gaat ze graag gaan shoppen. Ook gaat ze graag uit eten met haar vriend en brengt ze graag een bezoekje aan de cinema.