Zoner Trilogy anti-age gelaat

 

De  Zoner -anti aging Trilogy is een zeer geavanceerd en krachtig apparaat waarin drie technologieën zitten. Welke perfect samenwerken om een ​​direct huid verbeterende, anti-aging en liftend effect te verkrijgen zonder bijwerkingen.

Steeds meer mensen vragen naar medische huidverzorging om hun uiterlijk te verbeteren. Hier speelt de Zoner, het multifunctioneel technologisch apparaat, op in. De samenwerking van Biostimcell – Radiolift en Mesoporation geven direct een enorm huid verbeterend en liftend effect op het gelaat, nek en decolleté en een verstrakkend effect op het lichaam. De Zoner minimaliseert rimpels, stimuleert collageenaanmaak, is huid verstrakkend en heeft een direct antiaging effect. Dankzij de drie ergonomische handstukken kan de specialist alle delen van het gelaat en lichaam goed behandelen. De vorm van de handstukken maakt het de specialist mogelijk om een veilige grip te hebben, zonder teveel inspanning, dus ook comfortabel voor de behandelaar. Het innovatieve en lichte ontwerp maakt het de specialist mogelijk om de specifieke protocollen van de Zoner eenvoudig uit te voeren, zelfs op moeilijk bereikbare gebieden. De behandeling is comfortabel en kan veilig worden uitgevoerd wat voor ontspannen en effectieve behandelingen zorgt.

1) BIOSTIMCELL

Laserled infrarood 855nm wat je fibroblasten stimuleert om collageen aan te maken. Het stimuleert je metabolisme en helpt dus de huid zichzelf te repareren. Het versterkt bloedvaatjes en verbeterd couperose. Werkt ontstekingsremmend dus ook bij acne huid te gebruiken.

2) RADIOLIFT

Radiofrequentie therapy is de technologie van vandaag. Gecontroleerd volgens ons exclusieve protocol, stimuleert het de aanmaak van collageen en verminderd de tekenen van huidveroudering op gelaat en lichaam met een langdurig effect. Door de juiste verwarming van de huid verhogen de fibroblasten de collageenaanmaak in aantal maar ook in meer collageen soorten. Hiervoor is de juiste, niet agressieve, gecontroleerde opwarming van de huid nodig. Dit regelt de Zoner allemaal voor u.

3) MESOPORATIE

De mesoporatie techniek is ook bewezen effectief in de medische sector. Ook wel bekend als naald-vrije diepe en snelle penetratie van cosmetische serums en actieve werkstoffen. Met mesoporatie technologie neemt de huid 100x meer actieve werkstoffen op dan wanneer u het met de hand aanbrengt. Zeer effectief zeker na de vacuüm en microdermabrasie behandeling. Doordat speciale serums diep de huid (en cellen) worden ingesluisd. Het verzorgt en verjongt de huid waardoor deze helder en zacht wordt. Het verbetert de conditie van rimpels, pigmentvlekjes, striae en littekens. Tevens biedt het een specifieke verbetering van de oogcontouren en vermindert wallen en donkere kringen.

Het gebruikersvriendelijk touch screen en de USB poort zorgen ervoor dat het apparaat altijd up-to-date is en voldoet aan de laatste standaard. Wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen, is de Zoner de ideale oplossing om iedereen tevreden te stellen dankzij directe en blijvende resultaten. Deze exclusieve technologie is tevens volledig volgens de medische certificering ISO13485 en ISO9001 gebouwd, 100% geproduceerd in Italië gebruikmakend van kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

Kuur 5 behandelingen € 675, u ontvangt bij de eerste verzorging gratis microdermabrasie ter waarde van €80.

Kuur 10 behandelingen € 1350

Kuur verzorging bestaat uit 5 of 10 behandelingen tussen de eerste en tweede behandeling zitten 10 dagen, tussen de tweede en derde behandeling zitten 20 dagen, daarna om de 4 weken. 

 

135,-
Abonnementsprijs: 
675